ENDURO MTB MAGAZINE

De FOCUS SPINE Factory is de winnaar van de grote trailbiketest van het Enduro Mountainbike Magazine. Het Duitse vaktijdschrift heeft negen trailbikes eens wat nauwkeuriger onder de loep genomen en de SPINE is als winnaar uit de bus gekomen. Maar niet alleen de eindoverwinning is voor FOCUS. De SPINE Factory biedt tevens de beste prijs-kwaliteitverhouding. De testers waren met name te spreken over de perfecte mix van speelsheid en looprust. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de perfecte uitrusting en de geweldige achterbouw. In deze test laat de Spine de concurrenten Canyon, Evil, Merida, Norco, Rocky Mountain, Scott, Specialized en Trek achter zich.

"Op de trail biedt deze bike de perfecte mix van comfort, looprust, behendigheid en inspirerend rijplezier. Lange tochten, een snel rondje op de thuistrail of op een aangelegde flowtrail: de SPINE is op alle markten thuis! De achterbouw plakt letterlijk op de grond, zuigt oneffenheden op en biedt heel veel feedback."

"Tijdens technische beklimmingen overtuigt de FOCUS SPINE met een heleboel tractie en als je een keer krachtig op de pedalen trapt, sprint de bike naar voren als een pitbull die achter de postbode aan zit."

Conclusie: The winner takes it all! De FOCUS SPINE C Factory is niet alleen de beste bike in onze vergelijkingstest, maar biedt bovendien de beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze bike overtuigt door een uitstekende handling, de enorme voortstuwende energie en een uitstekend onderstel. Testwinnaar!

De volledige test staat te lezen in Enduro Mag #23 Juli 2016.

Bild
Share on social media