Zo rauw als de VICE

Toen we de profrenner Olly Wilkins over onze VICE met enkele vering vertelden, was zijn nieuwsgierigheid gewekt. Hij probeerde de fiets op zijn thuistrails in Swindon uit. En Rupert Fowler legde het geheel op video vast. Het resultaat: een film die zo puur en rauw is als de VICE zelf. Voor iedereen die dol is op het geluid en gemak van een pure trailrit.

Afbeelding

De VICE heeft alles waar ik bij bikes met een enkele vering van hou. Ultieme eenvoud. Geen flex, geen onzin, alleen plezier.  

Afbeelding
Afbeelding

Ik kan gaan fietsen met het slechtste weer dat Londen te bieden heeft, de fiets daarna in de schuur neerzetten en de volgende dag zonder problemen weer vertrekken. Dat vind ik zo geweldig aan bikes met een enkele vering.

Afbeelding


"Qua handling is deze fiets geweldig. Je kunt hem zonder problemen de bocht omgooien en het frame is superstijf."

Afbeelding

Olly's uitrusting: Mijn VICE is afgemonteerd met DMR-onderdelen en de SRAM Eagle aandrijving. De vering wordt gewaarborgd door een X-Fusion McQueen voorkvork en een O2 Pro RCX achterdemper met een zeer progressief veerbereik. Ik beschik bij mijn VICE over een veerbereik van 140 mm aan de voorkant, zodat ik ook zwaardere schokken aankan. Ik heb het geheel gecompleteerd met mij Reynolds Enduro-wielen en Schwalbe Magic Mary banden. Dit is de ultieme fiets voor in de klei!

Afbeelding
Afbeelding


"Ik was totaal verbaasd over de prijs van de complete fiets. De perfecte optie voor iedereen die de instap naar deze sport wil maken."

Afbeelding
Afbeelding

Olly Wilkins gebruikte
de VICE Pro

Afbeelding
FILMTIP:
social share