MELD U NU AAN VOOR ONZE FABRIEKSGARANTIE

Door permanente controles en de inzet van de nieuwste productieprocessen voldoen wij bij FOCUS aan onze zelf geformuleerde eisen op het gebied van hoge kwaliteit, goede afwerking, lange levensduur en betrouwbaarheid. Daarom bieden wij op alle FOCUS-carbonframes en -vorken een fabrieksgarantie van 6 jaar. Hier kunt u uw fiets voor de garantie registreren.

FORMULIEREN

De registratie voor de garantie en Crash Replacement vindt plaats middels één formulier en geldt voor beide services.

AANMELDING GARANTIE

GARANTIEBEPALINGEN

Wij bieden een beproefde kwaliteit "Made in Germany". Als aanvullende service biedt FOCUS vanaf modeljaar 2013 de uitbreiding van ons omvangrijk garantieprogramma voor alle FOCUS carbonframes en -vorken naar zes jaar.

• Wanneer binnen de garantietermijn van 6 jaar aan uw carbonframe of bij een racefiets aan de carbonvork materiaal- of afwerkingsfouten optreden, dient u contact op te nemen met uw Focus-dealer.
• Garantieclaims worden via de FOCUS-dealer afgehandeld. U ontvangt van de dealer een nieuw frame resp. nieuwe vork. De ombouw wordt door de dealer uitgevoerd.
• Door een reparatie of vervanging wordt de garantietermijn niet verlengd.
• Voor de lak van carbonframes van FOCUS wordt een garantie van 2 jaar afgegeven. Beschadigingen aan de lak die na levering door de dealer optreden, vallen niet onder de garantie.
• Wanneer het model binnen de garantietermijn van 6 jaar niet meer in het assortiment zit, ontvangt u een adequaat vervangend model uit het bestaande productassortiment.
• Voor de activering van de carbonframegarantie van 6 jaar moet u uw model hier online binnen 8 weken na aankoopdatum volledig met alle gegevens registreren.
• U ontvangt hierna een bevestigingsmail die u moet bewaren.

OPMERKINGEN

Wettelijke aanspraken op grond van gebreken jegens de verkoper blijven door deze garantie onaangetast. Dat betekent: Wanneer de fiets een gebrek vertoont dat al tijdens de risico-overdracht aanwezig was (de risico-overdracht vindt plaats met de overdracht van de fiets aan de koper na afsluiting van de koop), kan de koper dit gebrek binnen 2 jaar na dit tijdstip bij de verkoper reclameren.

Houdt u er rekening mee dat slijtage, slijtageverschijnselen en normale veroudering net als bij de garantie geen gebreken vormen, maar alleen gebreken die aan het begin bij de risico-overdracht aanwezig zijn, ongeacht of deze herkenbaar of verborgen zijn.