Check out a review on one of our Thron models

Afbeelding

FOCUS THRON PRO KOOPTIP VOOR DE DUURSPORTER

Tijdens de grote test van elektrische mountainbikes in de ElektroBIKE 2016 werd de FOCUS THRON PRO met een kooptip en het cijfer "zeer goed" onderscheiden*. De tourfully THRON PRO overtuigde in de test door een zeer hoge actieradius, de smartphone-koppeling met de Impulse Evo RS-aandrijving en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Afbeelding

Met de E-MTB THRON kun je zonder moeite lange trailafstanden afleggen. De THRON is een trail- en tourfully met een veerbereik van 120 mm. 

JE GAAT VOOR MAXIMALE SNELHEID.

SNEL

45 km/uur haalt onze THRON – met Europese ECE-goedkeuring.

INTELLIGENT TECHNOLOGY

Onze shift-sensor herkent als je schakelt, onderbreekt de motorondersteuning en zorgt voor soepel schakelen.

KRACHTIGE AANDRIJVING

Met onze Impulse Evo RS-motor met een draaimoment van 80 Nm overwin je zonder moeite elke lastige situatie.

Tapered headtube

Door de conisch gevormde stuurbuis wordt de stuurkop stijver, terwijl tegelijkertijd het gewicht van het stuurgedeelte wordt verlaagd.

 

45 km

Als jij echt snelheid wilt maken, ondersteunt de IMPULSE EVO RS Speed-aandrijving jij tot een snelheid van maximaal 45 km/uur.

Als jij echt snelheid wilt maken, ondersteunt de IMPULSE EVO RS Speed-aandrijving jij tot een snelheid van maximaal 45 km/uur.

internal cable routing

De kabels en hydraulische leidingen worden in het frame geplaatst en zijn zo optimaal beschermd. Dat zorgt voor een strakke look en een langere levensduur van de kabels, zodat jij altijd zonder problemen kunt schakelen en remmen.

Climb assist

Normaal gesproken verlaagt een elektrische aandrijving de ondersteuning als de druk op de pedalen minder wordt. Bij een ingeschakelde Climb Assist wordt de ondersteuning echter nog even gehandhaafd om een gestage klim mogelijk te maken. De Climb Assist kan vanaf het stuur worden geactiveerd en de ondersteuning is individueel instelbaar.

shift sensor

De in het frame geïntegreerde shift-sensor herkent de schakelprocessen en onderbreekt de motorondersteuning gedurende een fractie van een seconde, zodat het schakelen net zo soepel en snel verloopt als bij een "normale" fiets. 

triple butted tube design

Geconificeerde aluminium buizen zijn bij een gelijkblijvende buitendiameter zo gevormd dat de wanddikte op plaatsen die zwaarder worden belast dikker is. Aluminium buizen van FOCUS zijn drievoudig geconificeerd. Hierdoor wordt het gewicht verlaagd zonder concessies te hoeven doen op het gebied van de stabiliteit.

Test ride this bike

family bike