T.E.C. - TAILORED ENERGY CONCEPT

INDIVIDUALITEIT²

Het maakt niet uit of je je klimkunsten op je vaste trailrondje met meer uphill flow oefent of morgen badend in het zweet, maar met een brede grijns op je gezicht, de bergen bedwingt: met de TAILORED ENERGY CONCEPT (T.E.C.) kun je de accuvoorziening kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Het individuele energieconcept biedt je een aanpasbare capaciteit van tot wel 756 Wh. Hiermee weet dit systeem alle voorstellingen over power en actieradius te overtreffen.

// Op maat gemaakt accuconcept
// Maximale capaciteit van 756 Wh
// Betrouwbaar, beschermd accuconcept
// Ideale handling
// Laag gewicht
// Laag zwaartepunt


Afbeelding
Afbeelding

T.E.C. biedt drie varianten. De keuze is aan jou: Alleen met één perfect geïntegreerde accu over de trails jakkeren. Of er toch nog een schepje bovenop doen en een extra accu monteren. Deze extra accu (T.E.C. pack) kan in een handomdraai worden gemonteerd en hiermee kun je nog vaker en langer op en af over de trails vliegen. Bovendien heb je de mogelijkheid om in plaats van de T.E.C. pack via een eenvoudig kliksysteem (Smart Rack) een bidonhouder te bevestigen. Ook een binnenband, CO2-cartouche en aanvullende uitrusting kunnen worden opgeborgen.

FLEXIBILITEIT²

// Eenvoudige handling
// Drie gebruiksmogelijkheden
// Functioneel design

Afbeelding

Drie varianten voor jouw SQUARED Experience


Variant 1: Jouw JAM² of FOCUS BOLD² met geïntegreerde accu. Strakke look, laag zwaartepunt, extreem goede handling.


Afbeelding

Variant 2: Jouw JAM² of FOCUS BOLD² met geïntegreerde accu en aanvullend energy-pakket. De T.E.C. pack, als extra accu, kan eenvoudig en flexibel worden gemonteerd. De Bone Rail, waarmee je de T.E.C. pack vastklikt, wordt vooraf met twee meegeleverde schroeven op de onderbuis bevestigd. Een kabel verbindt de T.E.C. pack met het contact in de bovenbuis en waarborgt zo snel en eenvoudig een aanvullende energievoorziening via de robuuste extra accu.

Afbeelding

Variant 3: Een andere mogelijkheid is het gebruik van de Smart Rack. Je monteert de bidonhouder op de Smart Rack en je kunt tijdens de rit met één klik tussen bidon en T.E.C. pack wisselen. De basis voor het gebruik van de Smart Rack is de vooraf gemonteerde Bone Rail. Met de op de Smart Rack geïntegreerde houder kun je extra spullen meenemen, zoals een reservebinnenband.

Afbeelding

Door de geïntegreerde magneten kan de verbindingskabel (T.E.C. connector) ook gewoon langs de onderbuis worden geplaatst en wordt alleen ingezet als je de T.E.C. pack aansluit. Bij de hardtail FOCUS BOLD² heb je zelfs nog de mogelijkheid om een tweede bidonhouder op de zitbuis te monteren.

Afbeelding

Bikes met
T.E.C.

JAM²


// 140 mm All-Mountain
// T.E.C.
// F.O.L.D.
// AIRFLOW

Meer over de JAM²

Afbeelding

FOCUS BOLD²


// 120 mm Trail-Hardtail
// T.E.C.

// AIRFLOW

Meer over de FOCUS BOLD²

Afbeelding