Volbloedatleet voor alle gelegenheden.

CAYO

Price from

€ 899

Je wilt een bike waarmee je je vrienden tijdens een tussensprint ver achter je laat. De CAYO biedt een geweldige performance voor een faire prijs. Zowel tijdens een trainingsrondje alsook tijdens een amateurwedstrijd overtuigt de CAYO met zijn geweldige stijfheidswaarden en zijn lage gewicht. Een volbloedsportbike voor alle gelegenheden.

Testrapporten / Focus Cayo modellen

Image

FOCUS CAYO 105 MIX EEN GEWELDIGE RACEFRAMESET

De FOCUS Cayo 105 Mix werd door BikeRadar onderscheiden met vier van vijf sterren. Waar waren de testers het meest enthousiast over? Het geweldige evenwicht tussen een pittige handling en een groot comfort! Lees meer

Image

FOCUS CAYO ULTEGRA EEN ZELDZAAM FRAME

Het tijdschrift Bicycling Australia heeft onze FOCUS CAYO onderworpen aan een zorgvuldige test en trok enkele zeer interessante conclusies. De CAYO Ultegra is "een fiets die zowel binnen de wedstrijdcontext presteert alsook comfort en prestaties biedt voor lange-afstandstochten." Het tijdschrift was met name te spreken over de geweldige frameset: een doordachte constructie, een smaakvol ontwerp en een licht en beweeglijk frame dat voor deze prijs maar zelden te vinden is. Lees meer

Image

Met de CAYO kun je deelnemen aan wedstrijden, maar ook aan elk ander fietsevenement. Deze racefiets beschikt over zeer goede rijeigenschappen bij een aantrekkelijke prijs.

JE WILT IEDEREEN VOORBIJSTREVEN.

STERK IN DE SPRINTS

Als het erop aankomt, staat onze CAYO zijn mannetje. Dankzij een buitensporige stijfheid gaat geen kracht verloren en wordt de spierkracht uit je kuiten rechtstreeks in voortstuwende energie omgezet.

BEPROEFD

De CAYO profiteert van jarenlange ervaring. De geometrie en het materiaal zijn permanent doorontwikkeld en op deze manier geperfectioneerd.

BESCHERMD

Optimaal beschermd en mooi om te zien: dankzij de geïntegreerde kabels krijgt vuil geen kans om de prestaties van de CAYO te belemmeren.

Tapered headtube

Door de conisch gevormde stuurbuis wordt de stuurkop stijver, terwijl tegelijkertijd het gewicht van het stuurgedeelte wordt verlaagd.

 

SSPS

Om ervoor te zorgen dat alle wielmaten dezelfde kwaliteit bieden, worden alle aangeboden framehoogten individueel geconstrueerd. Door deze Stable Stiffness Per Size (SSPS)-productie wordt gewaarborgd dat alle framevarianten een optimale verhouding tussen gewicht en stijfheid bieden.

RAT

R.A.T. staat voor Rapid Axle Technology. Het is het eerste steekassysteem dat de stabiliteit en de zijwaartse stijfheid van een steekas met een extreem snelle wielwissel combineert. Het gepatenteerde systeem is beschikbaar voor alle race- en cyclocrossmodellen met schijfremmen en voor onze race-MTB's FOCUS O1E en Raven.

internal cable routing

De kabels en hydraulische leidingen worden in het frame geplaatst en zijn zo optimaal beschermd. Dat zorgt voor een strakke look en een langere levensduur van de kabels, zodat jij altijd zonder problemen kunt schakelen en remmen.

triple butted tube design

Geconificeerde aluminium buizen zijn bij een gelijkblijvende buitendiameter zo gevormd dat de wanddikte op plaatsen die zwaarder worden belast dikker is. Aluminium buizen van FOCUS zijn drievoudig geconificeerd. Hierdoor wordt het gewicht verlaagd zonder concessies te hoeven doen op het gebied van de stabiliteit.

BB Pressfit

Pressfit 30 combineert de voordelen van BB30- en Pressfit-binnenlagers. Pressfit 30 beschikt over een voorgemonteerde dichting in de schalen om de levensduur van de lagers te verlengen. 

6 years warranty

Door permanente controles en de inzet van geavanceerde productiemethoden bieden wij de hoogste carbonkwaliteit met een lange levensduur. Daarom bieden wij op alle FOCUS-carbonframes en -vorken een fabrieksgarantie van 6 jaar.

DonnaBij DONNA staan onze dames centraal. Wij letten op de essentiële verschillen. De contactpunten op de fiets zijn doorslaggevend. Daarom kiezen wij bij stuur en zadel voor speciale damesonderdelen. Zodat je je lekker voelt op de fiets, ongeacht je stijl van fietsen. Jouw voorkeuren, jouw kleuren, jouw fiets. De focus is op jou gericht.

Anja Kallenbach op Mallorca

Lees het verhaal
Anja Kallenbach op Mallorca

Vind een dealer

family bike