ride beyond stage image ride beyond stage image

ride

beyond

ride
ride

Verleg je grenzen: wij bouwen bikes voor fietsers die meer willen. Meer prestaties. Meer beleving. Meer inspiratie. Of de weg of op de trail, alleen of als team. Als je met je vrienden op pad gaat, groei je boven jezelf uit. Op die momenten delen jullie alles. Het rijplezier. De ambitie. De wil om beter te presteren dan voorheen. Jullie zetten elkaar aan tot topprestaties, steeds op zoek naar nieuwe ervaringen. Just ride beyond!

Squared
Experiences

Om ervoor te zorgen dat je tijdens je ritten langer kunt doorgaan, hebben wij de FOCUS Squared-reeks ontwikkeld. Onze prestatiegerichte e-bikes hebben alles wat onze Pure-reeks zo succesvol maakt. Innovatieve technologie, prestatiegerichte geometrie, perfecte handling ... en een verbeterde rijbeleving on top. Voor langere tochten, meer uphill flow en betrouwbare energiereserves. Pure or squared? De keuze is aan jou. Zweten zul je in elk geval.

ride beyond since picture ride beyond since picture

Engineered
in Germany

Ook binnen de ontwikkeling gaat het erom grenzen te verleggen. Wie voeling houdt, bouwt goede bikes. Wij staan daarom dicht bij de sport, dicht bij de markt en dicht bij de klant. Om deze reden ontwikkelen wij ook alle bikes in Duitsland. Hier bundelen wij de vaardigheden van onze ontwerpers en constructeurs om vaart te zetten achter productinnovaties en een perfecte kwaliteit te leveren. Overtuig jezelf: test één van de veelvuldig onderscheiden FOCUS-bikes!

Smart
Performance
Bikes

Achter FOCUS staan mensen die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Zoals cyclocross-wereldkampioen Mike Kluge die in 1993 het merk mede heeft opgericht om zijn ervaring als profwielrenner in de productontwikkeling op te nemen. Tot de dag van vandaag ontstaan onze e-bikes buiten, in het terrein. Ze worden ontwikkeld en getest door de FOCUS-ploegrenners. Compromisloos op het gebied van de prestaties, slim met betrekking tot de technologie en het ontwerp. Wij werken hard, zodat voor jou alles licht voelt.