Puur trailplezier

FOCUS BOLD

Price from

€ 799

Bocht, bocht, sprong. Modder in het gezicht. Fantastisch rondje om de kerk. De koorts is er, de vonken vliegen er vanaf. Met onze FOCUS BOLD krijg je een trail-hardtail die er klaar voor is. Omdat wij innovaties daar monteren waar het zinvol is. De voordelen van een hardtail combineren wij met die van brede 27,5+ banden. Voor jouw trailbelevenis.

Image

De FOCUS BOLD is een hardtail voor de inzet in ruw terrein. Deze bike is geschikt voor alle soorten trails: bergaf, vlak en bergop. De brede 27+-banden zorgen voor extra veel grip en veiligheid.

JE GAAT VOOR BUITENGEWOON TRAILPLEZIER

BREED

De brede 27,5+-banden bieden extra tractie, verbeteren de ligging in bochten en bieden meer demping op ruw terrein.

TRAILGEÖRIENTEERD

Vario-zadelpen en kettinggeleiding geven de richting aan: je bent voorbereid voor de trail.

PROGRESSIEF

Met onze soepele geometrie haal je meer uit je rondje om de kerk.

Heet ijzer

Hoeveel is nodig om een mens gelukkig te maken? Niet veel, zoals uit onze video van een fietsrondje na het werk blijkt. Een simpele mountainbike die altijd in is voor een avontuur en volledig is afgestemd op plezier, is voldoende. Onze FOCUS BOLD-hardtail met Plus-banden: vanuit de werkplaats zo het bos in: dat is een echte trailbike.

Lees het verhaal
Heet ijzer

internal cable routing

De kabels en hydraulische leidingen worden in het frame geplaatst en zijn zo optimaal beschermd. Dat zorgt voor een strakke look en een langere levensduur van de kabels, zodat jij altijd zonder problemen kunt schakelen en remmen.

Factory specOnze Factory Spec is een specifiek model binnen een bike-familie dat een FOCUS-medewerker geheel volgens zijn eigen wensen heeft samengesteld. Onze medewerkers zijn enthousiaste fietsers. Ze hebben elk jaar grootse plannen en maken veel mee op de fiets. Precies op zo'n specifiek avontuur hebben ze hun Factory Spec-model afgestemd – met een prijs-kwaliteitverhouding waarmee ze de fietsen zonder problemen ook aan hun vrienden kunnen aanbevelen. Het speciale design is het puntje op de i van de Factory Spec.

Tapered headtube

Door de conisch gevormde stuurbuis wordt de stuurkop stijver, terwijl tegelijkertijd het gewicht van het stuurgedeelte wordt verlaagd.

 

triple butted tube design

Geconificeerde aluminium buizen zijn bij een gelijkblijvende buitendiameter zo gevormd dat de wanddikte op plaatsen die zwaarder worden belast dikker is. Aluminium buizen van FOCUS zijn drievoudig geconificeerd. Hierdoor wordt het gewicht verlaagd zonder concessies te hoeven doen op het gebied van de stabiliteit.

DonnaBij DONNA staan onze dames centraal. Wij letten op de essentiële verschillen. De contactpunten op de fiets zijn doorslaggevend. Daarom kiezen wij bij stuur en zadel voor speciale damesonderdelen. Zodat je je lekker voelt op de fiets, ongeacht je stijl van fietsen. Jouw voorkeuren, jouw kleuren, jouw fiets. De focus is op jou gericht.

Vind een dealer

family bike