Afbeelding

De JARIFA I29 is een esthetische E-MTB voor lange tochten. De hardtail is voor lichtere trails en uitgebreide uitstapjes bedoeld.

Je gaat voor een volledige integratie.

Geïntegreerd

Onze XXL-accu met een capaciteit van 612 Wh verbergt zich voor een strakke look in de onderbuis.

Voorbereid

Standaard, spatbord en bagagedrager kunnen eenvoudig en snel worden gemonteerd.

Verbonden

Via een Bluetooth-verbinding kun je je smartphone met het IMPULSE SMART LCD-display koppelen, en via de IMPULSE navigatie-app je route bepalen.

internal cable routing

De kabels en hydraulische leidingen worden in het frame geplaatst en zijn zo optimaal beschermd. Dat zorgt voor een strakke look en een langere levensduur van de kabels, zodat jij altijd zonder problemen kunt schakelen en remmen.

45 km

Als jij echt snelheid wilt maken, ondersteunt de IMPULSE EVO RS Speed-aandrijving jij tot een snelheid van maximaal 45 km/uur.

Als jij echt snelheid wilt maken, ondersteunt de IMPULSE EVO RS Speed-aandrijving jij tot een snelheid van maximaal 45 km/uur.

Climb assist

Normaal gesproken verlaagt een elektrische aandrijving de ondersteuning als de druk op de pedalen minder wordt. Bij een ingeschakelde Climb Assist wordt de ondersteuning echter nog even gehandhaafd om een gestage klim mogelijk te maken. De Climb Assist kan vanaf het stuur worden geactiveerd en de ondersteuning is individueel instelbaar.

shift sensor

De in het frame geïntegreerde shift-sensor herkent de schakelprocessen en onderbreekt de motorondersteuning gedurende een fractie van een seconde, zodat het schakelen net zo soepel en snel verloopt als bij een "normale" fiets. 

triple butted tube design

Geconificeerde aluminium buizen zijn bij een gelijkblijvende buitendiameter zo gevormd dat de wanddikte op plaatsen die zwaarder worden belast dikker is. Aluminium buizen van FOCUS zijn drievoudig geconificeerd. Hierdoor wordt het gewicht verlaagd zonder concessies te hoeven doen op het gebied van de stabiliteit.

Tapered headtube

Door de conisch gevormde stuurbuis wordt de stuurkop stijver, terwijl tegelijkertijd het gewicht van het stuurgedeelte wordt verlaagd.

 

DonnaBij DONNA staan onze dames centraal. Wij letten op de essentiële verschillen. De contactpunten op de fiets zijn doorslaggevend. Daarom kiezen wij bij stuur en zadel voor speciale damesonderdelen. Zodat je je lekker voelt op de fiets, ongeacht je stijl van fietsen. Jouw voorkeuren, jouw kleuren, jouw fiets. De focus is op jou gericht.

Vind een dealer

family bike