Afbeelding

Met de BLACK FOREST hardtail kun je in je vrije tijd deelnemen aan marathons en de trails in de buurt verkennen. De bike is met name bedoeld voor fitnessdoeleinden.

JE WILT GEEN UITVLUCHTEN MEER HOEVEN TE VERZINNEN.

HOOGWAARDIG

Het triple butted aluminium frame van de BLACK FOREST voldoet aan de hoogste FOCUS-materiaalstandaarden.

GEÏNTEGREERD

De in het frame weggewerkte kabels van de BLACK FOREST zorgen ervoor dat de schakelprestaties niet door vuil kunnen worden belemmerd.

GERICHT OP WEDSTRIJDEN

De BLACK FOREST draagt race-DNA in zich die je door de sportieve framegeometrie tijdens wedstrijden optimaal kunt benutten.

Tapered headtube

Door de conisch gevormde stuurbuis wordt de stuurkop stijver, terwijl tegelijkertijd het gewicht van het stuurgedeelte wordt verlaagd.

 

triple butted tube design

Geconificeerde aluminium buizen zijn bij een gelijkblijvende buitendiameter zo gevormd dat de wanddikte op plaatsen die zwaarder worden belast dikker is. Aluminium buizen van FOCUS zijn drievoudig geconificeerd. Hierdoor wordt het gewicht verlaagd zonder concessies te hoeven doen op het gebied van de stabiliteit.

internal cable routing

De kabels en hydraulische leidingen worden in het frame geplaatst en zijn zo optimaal beschermd. Dat zorgt voor een strakke look en een langere levensduur van de kabels, zodat jij altijd zonder problemen kunt schakelen en remmen.

DonnaBij DONNA staan onze dames centraal. Wij letten op de essentiële verschillen. De contactpunten op de fiets zijn doorslaggevend. Daarom kiezen wij bij stuur en zadel voor speciale damesonderdelen. Zodat je je lekker voelt op de fiets, ongeacht je stijl van fietsen. Jouw voorkeuren, jouw kleuren, jouw fiets. De focus is op jou gericht.

Vind een dealer

family bike