Nog sneller naar het doel.

RAVEN²

Price from

€ 4.999

Hard ertegenaan, vol gas. Meer gaat niet, maar de RAVEN² draagt je verder. Tijdens een spontane wedstrijd sneuvelen de records, het zweet stroomt, adrenaline pompt door je lichaam. Met de lichte carbon-hardtail ben je nog sneller dankzij de SQUARED EXPERIENCE: het volledig op een laag gewicht en een perfecte geometrie afgestemde RAVEN² is de eerste XC e-racebike. Veeleisende parcours zijn voor deze hardtail zowel bergop als bergaf geen enkel probleem. Je tochten veranderen, je doet er nog een schepje bovenop. 

Afbeelding
  • Toepassingsgebied: Mountainbike-recordjachten SQUARED, meer beleven dankzij motorondersteuning

  • 100 mm veerbereik

  • hardtail

  • extreem lichte e-bike voor de jacht op Strava's E-KOM's bergop en bergaf

Nieuwe jacht op records

Licht

De RAVEN² is ongelofelijk licht en perfect uitgebalanceerd, zodat de krachtige rijeigenschappen zowel bergop als bergaf volledig kunnen worden benut. Een echte racebike dus.

Krachtig

Met 250 Wh extra krijg je een echt wereldbekergevoel waardoor de rit nog leuker wordt. Zodat je inspanningen ook tot uitdrukking komen in snelheid en flow.

Comfortabel & stijf

Een vernuftig vezelontwerp en doordachte buisdiameters bij zitbuis, staande achtervork, trapas en stuurkop – zo stijf als nodig en zo comfortabel als mogelijk.

Vind een dealer

family bike